Skip to main content

Naast ons uitgebreide assortiment van aluminium profielen, plaatmateriaal en standaard systemen kunnen we desgewenst ook speciale bewerkingen en maatwerk voor u uitvoeren.

Wij maken onze producten voor u in eigen huis. Dat doen we met ons uitgebreide machinepark dat o.a. bestaat uit een CNC freestafel, opdeelzaag, kunststof buigbank, vlampolijst unit en verschillende zaagstraten met afkortzagen. Daarmee beschikken wij dus over de apparatuur en expertise om ook producten op maat voor u te maken. Heeft u speciale maatwerk wensen, schroom dan niet contact  met ons op te nemen. Uw accountmanager komt ook graag naar u toe om uw wensen technisch door te spreken of een advies te geven!

Vlampolijsten

Vlampolijsten is een fraaie techniek waarbij we door middel van een vlam de zijkanten van acrylaat een hele fraaie transparantie uitstraling kunnen geven. Dat kan bij zowel helder als glaslook acrylaat en zorgt ervoor dat dit materiaal een mooie zichtzijde krijgt bij een wandtoepassing. Met vlampolijsten creëer je dus een transparante in plaats van een matte afwerking.

Lijmen

Met onze lijmtechnieken kunnen we heldere kunststof onzichtbaar verlijmen. Maar we hebben ook de mogelijkheid tot UV verlijmen of smeltlijmen waarmee een ijzersterke verbinding kan worden gemaakt. Vraag ons gerust om een advies!

Informeer naar onze mogelijkheden

Naast onze standaard producten kunnen we desgewenst ook (extra) speciale bewerkingen voor u uitvoeren.

Frezen

Met onze geavanceerde CNC freesmachine kunnen we nagenoeg elke vorm produceren in alle soorten kunststof, aluminium en hout. Of u nu verlichte freesletters zoekt of een fraaie folderhouder. We maken het exact voor u op maat en in het gewenste materiaal.

Buigen

Wij beschikken over een kunststof buigbank waarmee we allerlei soorten kunststof tot 3 meter lengte in de gewenste vorm kunnen buigen. In combinatie met onze CNC freesmachine maken we hiermee de meest uiteenlopende producten. Van folderhouders tot maquettestolpen maar ook maatwerk voor bewegwijzering of lichtreclames. Nagenoeg alles is mogelijk!

Las- en zetwerk

Heeft u een constructie nodig voor uw lichtreclametekst of zoekt u een maatwerk reclamezuil waarvoor laswerk noodzakelijk is? Wij zijn gespecialiseerd in aluminium laswerk maar ook staal en RVS is mogelijk. Daarmee kunnen we allerlei slimme oplossingen maken om uw product fraai af te werken. Informeer bij uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons